2021-09-06 07:41:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nagyon nagy lendülettel kezded ezt a hetet

Napi horoszkóp szeptember 6-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint lendületesen kezdődik a hét. A bolygók az elvárásaidat csak még magasabbra srófolják: nem akarsz tovább várni senkire, vállalkozó kedved egyre csak nő, készen állsz kockázatot vállalni, optimista hangulatban vagy. Próbáld ki a szerencsédet, de akkor se add fel, ha nem megy egyből minden!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Azt vehetted észre az elmúlt időszakban, hogy azok az emberek irányítanak, akik sokkal nagyobb kommunikációs tehetségek, mint te, és nem azok, akik hozzád hasonlóan a munkájukat nagy szavak és gesztusok nélkül végzik el. Ne csüggedj, mert most fordul a sorskerék!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A párkapcsolati viszonyodat most stabilizálhatod, megerősítheted, de csak komoly kompromisszumok árán. A kedvesed ugyanis szokatlanul konoknak mutatkozik, neked kell alkalmazkodnod többször is a megváltozhatatlan véleményéhez.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A barátság azt is jelenti, hogy felvilágosítjuk barátunkat a hibáiról, és mintegy tükröt tartva elé, jobb útra próbáljuk téríteni. Nehéz feladat ez neked, hiszen olyan lágyszívű vagy, de mégis meg kell tenned, ha jót akarsz annak, akit szívből szeretsz.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Tanítani, bölcselkedni támad kedved: gyermeked, ha van, most sokat tanulhat tőled. Te magad is szívesen tanulsz, és most olyan nézetekre bukkanhatsz, amelyek hosszú távon befolyásolják a fejlődésedet is.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most magadra tudod irányítani a figyelmet, mert a jegyeden áthaladó Nap vonzóvá és sugárzóvá tesz. A szavakat is könnyebben megtalálod, így határozott meggyőző erővel bírsz. Tárgyaláson, eszmecserén tiéd lehet a főszerep, és nagy lépéseket teszel, bármi legyen is a végső célod!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A szokottnál is ábrándosabb kedvű vagy, s nincs is ebben semmi hiba, mert jól érzed magad és boldog vagy. Valamelyik szeretted jeles napja közeledik? Az nem szűkmarkúság, ha csak lehetőségeid szerint költekezel. A legfőbb dolog az ünnepekben a szeretet, az együttlét.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Még mindig harcot vívsz a külvilággal, de egy jó barát segít a helyes út megtalálásában. Segítségével talán rájössz, hogy az igazán fontos dolgok küzdelem nélkül is megkaphatók. Inkább a saját magad köré vont falakat kéne ledöntögetned. Fontos beszélgetésre kerülhet sor, ami aztán a jövődre is hatással lesz.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A szeretet megértés is, nemcsak adakozás. Ha olyasmivel halmozod el szeretteidet, aminek azok nem örülnek, akkor aligha teszel jót velük. Inkább hallgasd meg vágyaikat, ne akarj diktálni. Így neked is több örömöd lesz.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagyon nagy lendülettel kezded ezt a hetet, szükséged is van az energiádra, mert ugyancsak megszaporodtak a teendőid. Ha bármilyen sportot űzöl, most biztos sikeres lehetsz. De a munka frontján sem lesz okod szégyenkezni.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az utóbbi időben talán kissé elhanyagoltad a barátaidat, vagy legalábbis a régi ismerőseid. Valakinek most nagy szüksége lenne pedig a támaszodra, ne feledkezz meg róla. Otthonodat védd jobban a betörőktől!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A munkahelyi körülményeiden, megbecsüléseden sokat javíthatsz mostanság. Érdemes közeledned most azokhoz is, akikről azt feltételezted, ki nem állhatnak téged. Könnyen szerezhetsz most új támogatókat, sőt igaz barátokat is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: